Hoe kan ik een afbeelding toe voegen?

Vanuit de tekentool bieden we verschillende manieren om een moodboard te kunnen maken, je kan een moodboard maken in de tekening of een afzonderlijk moodboard vullen met acht afbeeldingen.

De afbeeldingen kunnen direct worden toegevoegd vanuit de shop, webcatalogue en/of je kan ook eigen afbeeldingen uploaden in de tekening maar ook in het moodboard. Onderstaand een voorbeeld van de 'Modus' 'Moodboard' door te klikken op 'Bladeren' kan je een eigen afbeelding toevoegen aan het 'Moodboard'. Je kan ook klikken op 'Shop' en de betreffende afbeelding toevoegen door te klikken op 'Afbeelding toevoegen aan tekening'

 

Wil je in de tekening een eigen afbeelding uploaden dan kan dit vanuit de bibliotheek in het tabje 'Tekst, hulp- en maatlijn' door te klikken op 'Afbeelding invoegen' en vervolgens te klikken in de tekening, klik dan op 'Bladeren' en kies je eigen afbeelding.

 

Onderstaand een voorbeeld vanuit de shop door te klikken op 'Afbeelding toevoegen aan tekening' en/of  op 'Afbeelding toevoegen aan moodboard' kan de afbeelding worden toegevoegd aan het moodboard of de tekening.

  

Bekijk de video hieronder voor meer uitleg.