Gardena Tuingereedschap

Voor het tuinieren heeft u verschillende gereedschappen nodig. Voor de bodembewerking in groente- en bloembedden, voor het schoonmaken van tuinpad of terras, het verwijderen van bladeren op gazon of het ruimen van sneeuw. Met het Gardena systeem heeft u uitstekend gereedschap.

Gardena Tuingereedschap

Gardena tuingereedschappen

Of u nu een bestaande tuin heeft of plannen heeft voor een nieuw tuinproject - er is altijd wel grondwerk te doen. GARDENA heeft een uitgebreid assortiment handgereedschap, tuinonderhoudsartikelen, spades en accessoires waarmee u de klussen in uw moes- en siertuin kunt klaren.

Het juiste gereedschap voor de klussen in uw tuin

Het GARDENA combisystem is een slim systeem dat verschillende stelen met diverse gereedschappen combineert om alle klusjes in uw tuin eenvoudig uit te voeren. Eén steel kan worden gebruikt voor verschillende tuingereedschappen, bijv. een houten steel met een hark, schoffel of zelfs een sneeuwschuif. De GARDENA combisystem handgereedschappen zijn slimme en handige hulpjes voor het verzorgen van uw bloempotten of kleinere bloem- en groentebedden. Neem voor het zwaardere werk een kijkje bij onze Terraline™ range. Fraai vormgegeven, comfortabel graaf- en spitgereedschap.

Voor diverse klussen in de tuin

Ook voor plantverzorging en het op orde houden van uw tuin heeft GARDENA de juiste producten. Met een drukspuit voorziet u bloemen en bomen van de nodige voedingsstoffen of beschermt u ze tegen ongedierte. Met een bodemfrees maakt u in een handomdraai de grond los. En voor het opruimen rondom huis en tuin gebruikt u een GARDENA bladblazer/-zuiger.

Alles voor uw tuin

Voor de vele klussen in de tuin heeft GARDENA diverse praktische hulpmiddelen. De tuinmobiel is een handige hulp bij het opruimen. U rijdt hem zo naar de gewenste plek in de tuin. In het complete assortiment handschoenen , zit altijd een handschoen die u past en die geschikt is voor de klus waar u mee bezig bent. Uw handen blijven schoon en zijn goed beschermd. Kijk eens welke handige accessoires GARDENA nog meer voor u heeft.