Bedrijfsaccount Demo

Stap 1: registreren

LET OP DIT IS EEN ZAKELIJK (hovenier en retail) Demo-account!! Vul de gegevens volledig in, onvolledige accounts worden verwijderd!! 

Als CONSUMENT / PARTICULIER kan je HIER een gratis account aanmaken. 

Het Demo-account is gratis en kan aan het einde van de looptijd (30 dagen) vrijblijvend worden omgezet in een betaald account met een looptijd van 1 jaar. 

Na aanmelding wordt jouw Demo-account direct geactiveerd.

 

 Met het Demo-account maak je (30 dagen) "Gratis" gebruik van de vele gemakken die de online garDsign®-tool(s) te bieden heeft. Maak tijdens jouw gesprek met de klant direct een project aan en begin met schetsen! Maak gebruik van de uitgebreide PlantEncyclopedia en schets de gewenste bestrating, erfafscheiding en andere tuinelementen. Bij vragen staat het garDsign®-team je via e-mail razendsnel te woord. 

 

Schets de meest complete tuinontwerpen – bijvoorbeeld direct bij de klant aan de keukentafel! Eenvoudig in gebruik en met uitgebreide plant- en productdatabases.

 

Sneller service bieden is onmogelijk! Al tijdens het gesprek met de klant schetst je eenvoudig en snel een compleet tuinontwerp. Zo krijgt de klant direct inzicht in de mogelijkheden en visualiseer jij wat er wordt bedoeld.

 

Met de PlantEncyclopedia biedt garDsign® een unieke, geavanceerde zoekmachine voor planten en bomen. Ideaal om te gebruiken tijdens het gesprek met de klant! Ook in de tekentool kan uit een breed scala planten en bomen worden gekozen.

 

Dat de tekentool ideaal is om al tijdens het gesprek met de klant direct een tuinontwerp te schetsen, dat is bekend. Dat de 2D schets direct in 3D kan worden getoond ook. Je kan de klant daarnaast eenvoudig uitnodigen om zelf thuis verder te schetsen en gekoppeld aan het tuinontwerp de informatie te bekijken over de getekende producten. Zo is er volop interactie en wordt de klant maximaal bij het ontwerpproces betrokken.

 

 

 

 

 

 

Vragen over de uitgebreide tekentool stel je (24/7) eenvoudig via e-mail aan het team van garDsign®. Je krijgt razendsnel antwoord – en kan direct weer verder met de vele mogelijkheden die de tool biedt.

Download hier de pakketinfomatie. 

 

LET OP DIT IS EEN ZAKELIJK (hovenier en retail) Demo-account!! , Vul de gegevens volledig in, onvolledige accounts worden verwijderd!! 

Als CONSUMENT / PARTICULIER kan je HIER gratis een account aanmaken. 

Probeer ook Basic

vanaf 20,- per maand

Upgrade nu

Voordelen van het garDsign® Basic-account

Bekijk hier de uitleg van Basic

Bedrijfsinformatie zichtbaar op het garDsign® platform

Alle bij garDsign® aangesloten partners worden met contactgegevens weergeven op een overzichtspagina. Hierdoor kan de consument bij het gewenste specialisme of product in zijn/haar regio zoeken naar een professional bij hem of haar in de buurt. Terugkomende (regionale) zichtbaarheid en bekendheid is belangrijk, een consument zoekt onbewust naar bevestiging het is een combinatie van mond-op mond, een advertentie, busreclame,  en een goed verzorgde website die er voor zorgen dat een opdracht wel/niet gegund zal worden.  Lees hier meer over het koppelen aan jouw eigen website.  

Zon/schaduw Simulator

Licht en Schaduw zijn een belangrijk aandachtspunt bij het nadenken over een tuinontwerp. Bijvoorbeeld de locatie van het terras is afhankelijk van de zonstand, het licht in de tuin en ook planten zijn gevoelig voor schaduw of gedijen juist goed in de zon. Door de noordrichting te bepalen kan op datum, per seizoen en op elke gewenste tijd de lichtval/ schaduw worden weergegeven, dit is gaaf, gemakkelijk en het voorkomt ontwerpfouten. Bekijk hier de video.


vanaf 20,- per maand

Upgrade nu

Meer informatie

Mail ons via support@garDsign.com  

of bel met garDsign op:  085–104 40 50

 

Bekijk hier de uitleg van de mogelijkheden met het Basic-account

of bekijk hier de mogelijkheden van het Xtra-account

Pro-account mogelijkheden kan je hier terugvinden