Bedrijfsaccount Demo

Stap 1: registreren

LET OP DIT IS EEN ZAKELIJK (hovenier en retail) Demo-account!! Vul de gegevens volledig in, onvolledige accounts worden verwijderd!! Als CONSUMENT / PARTICULIER kan je HIER een gratis account aanmaken. 

Het Demo-account is gratis en kan aan het einde van de looptijd (30 dagen) vrijblijvend worden omgezet in een betaald account met een looptijd van 1 jaar. 

Na aanmelding wordt jouw Demo-account direct geactiveerd.

 

Met het Demo-account maak je (30 dagen) "Gratis" gebruik van de vele gemakken die de online garDsign®-tool(s) te bieden heeft. Maak tijdens jouw gesprek met de klant direct een project aan en begin met schetsen! Maak gebruik van de PlantEncyclopedia en schets de gewenste bestrating en andere tuinelementen.

Schets de meest complete tuinontwerpen – bijvoorbeeld direct bij de klant aan de keukentafel! Eenvoudig in gebruik en met uitgebreide plant- en productdatabases.

Sneller service bieden is onmogelijk! Al tijdens het gesprek met de klant schetst je eenvoudig en snel een compleet tuinontwerp. Zo krijgt de klant direct inzicht in de mogelijkheden en visualiseer jij wat er wordt bedoeld.

Met de PlantEncyclopedia biedt garDsign® een unieke, geavanceerde zoekmachine voor planten en bomen. Ideaal om te gebruiken tijdens het gesprek met de klant! Ook in de tekentool kan uit een breed scala planten en bomen worden gekozen.

Dat de tekentool ideaal is om al tijdens het gesprek met de klant direct een tuinontwerp te schetsen, dat is bekend. Dat de 2D schets direct in 3D kan worden getoond ook. Je kan de klant daarnaast eenvoudig uitnodigen om zelf thuis verder te schetsen en gekoppeld aan het tuinontwerp de informatie te bekijken over de getekende producten. Zo is er volop interactie en wordt de klant betrokken.

 

 

 

 

 

 

 

Vragen over de uitgebreide tekentool stel je (24/7) eenvoudig via e-mail aan het team van garDsign®. Je krijgt razendsnel antwoord – en kan direct weer verder met de vele mogelijkheden die de tool biedt. 

 

LET OP onvolledige accounts worden verwijderd!!

Probeer ook Start

vanaf 20,- per maand

Upgrade nu

Voordelen van het garDsign® Start-account

Bekijk hier de uitleg van Start

Zon/schaduw Simulator

Licht en Schaduw zijn een belangrijk aandachtspunt bij het nadenken over een tuinontwerp. Bijvoorbeeld de locatie van het terras is afhankelijk van de zonstand, het licht in de tuin en ook planten zijn gevoelig voor schaduw of gedijen juist goed in de zon. Door de noordrichting te bepalen kan op datum, per seizoen en op elke gewenste tijd de lichtval/ schaduw worden weergegeven, dit is gaaf, gemakkelijk en het voorkomt ontwerpfouten. Bekijk hier de video.

Zelf projecten aanmaken en tekenen

Maak bijvoorbeeld bij de klant aan tafel of tijdens een klantgesprek direct een project aan waarin je als professional direct aan de slag kan met tekenen. Alle functionaliteiten zijn beschikbaar zoals 3D, detailafdruk etc., na het voltooien van de tuinschets kan je de klant direct uitnodigen om verder te schetsen. En keuzes te maken in de onderliggende product- en plantdatabases.  Er wordt een persoonlijke afzonderlijke kopie gegenereerd voor de klant waarin hij, zij verder kan schetsen, maar vooral ook de gekoppelde producten kan bekijken en uitzoeken. Dit levert tijdsbesparing en klantenbinding op. Prettige bijkomstigheid is dat de consument dit graag wil, transparantie, meedenken en zelf kunnen kiezen past bij de huidige tijd en wensen, doorslaggevend dus.     


vanaf 20,- per maand

Upgrade nu

Meer informatie

Mail ons via support@garDsign.com  

of bel met garDsign op:  085–104 40 50

 

Bekijk hier de uitleg van de mogelijkheden met het Start-account

of bekijk hier de mogelijkheden van het Normal-account

Unlimited-account mogelijkheden kan je hier terugvinden