Bedrijfsaccount Basic

Stap 1: registreren

 

Na aanmelding en betaling wordt jouw account direct geactiveerd. 

 

 

Naast alle handige functies uit het Demo-account maak je met het Basic-account gebruik van de realtime 3D viewer. Hiermee laat je – vanuit jouw 2D-ontwerp – de klant direct een professionele 3D-schets zien. Compleet met schaduw- en lichtval! Ook wordt jouw  bedrijfsinformatie getoond op het garDsign®-platform.

 

Maak van jouw 2D-ontwerp met slechts één muisklik een 3D-weergave en ‘loop’ samen met de klant door het ontwerp. Ideaal voor de klant om een optimaal beeld te krijgen van hoe de tuin eruit komt te zien. De schaduw- en lichtval kunnen per seizoen en zelfs per uur worden getoond!

 

Print jouw 2D- of 3D-ontwerp op schaal uit, al dan niet met rasterweergave. Handig voor tijdens de aanleg! Het is bovendien mogelijk om bepaalde delen of elementen te selecteren en hiervan een detailafdruk te maken.

 

De namen en contactgegevens van alle aangesloten partners worden getoond op de overzichtspagina. Zo weet de consument je te vinden wanneer zij een professional in de regio zoekt. Het vergroot jouw naamsbekendheid!

 

Download pakketinformatie >>

 

Probeer ook Xtra

vanaf 50,- per maand

Upgrade nu

Voordelen van het Xtra-account

Bekijk hier de uitleg van Xtra

Offerteaanvraag in de buurt

Op het garDsign® platform komen regelmatig offerteaanvragen binnen, mensen die klaar zijn met hun tuinontwerp kunnen direct een offerte/adviesaanvraag insturen. Deze aanvraag kan worden ingestuurd met foto's van de bestaande situatie en uitvoeringsgegevens. Hiermee krijg je als professional een volledig beeld namelijk; foto's met de 'bestaande situatie', tuinontwerp met 'gewenste situatie' en een hoeveelheden, boodschappenlijst. Een volledige aanvraag dus en dit bespaart tijd en kan werken als filter. Deze aanvragen worden direct geautomatiseerd doorgestuurd naar de aangesloten partners in de buurt. De eerste drie professionals kunnen vervolgens na het bekijken van detailgegevens beslissen om de aanvraag in behandeling te nemen. De afstand, uitvoeringsdatum, omvang van het werk zijn hierbij bepalende gegevens. Meer over de offerteaanvraag in de buurt.  

De garDsign®-tools gekoppeld aan jouw eigen website

Vanaf het Xtra-account kunnen de garDsign®-tools eenvoudig worden gekoppeld aan jouw website en is het al mogelijk om aan de slag te gaan met eigen logo, beheerpaneel en offertemogelijkheden.  Weten hoe het koppelen van de tekentool werkt? Lees meer » Biedt jouw klanten gemak en service in je showroom en/of op je eigen website met jouw eigen gepersonaliseerde garDsign-tools!  


vanaf 50,- per maand

Upgrade nu

Meer informatie

Mail ons via support@garDsign.com 

of bel met garDsign op: 085–104 40 50

 

Bekijk hier de uitleg van de mogelijkheden met het Basic-account

of bekijk hier de mogelijkheden van het Xtra-account

Pro-account mogelijkheden kan je hier terugvinden