Bedrijfsaccount Xtra

Stap 1: registreren

 

Na aanmelding en betaling wordt jouw account direct geactiveerd en beschikbaar.

 

 

Met het Xtra-account beschik je over alle functies uit het Basic-account. Daarnaast wordt jouw bedrijf als verkooppunt getoond wanneer de consument de dealerzoeker gebruikt voor specifieke onderdelen uit de getekende tuin. Jij ontvangt exclusieve offerteaanvragen én krijgt de kans om offerteaanvragen van consumenten uit jouw omgeving te accepteren. Ook kan je jouw klanten zelf thuis laten meeschetsen in het door jou gemaakte tuinontwerp.

 

Als gebruiker van het Xtra-account krijg je een eigen bedrijfspagina op tekenjetuin.nl. Hierop kunnen onder andere filmpjes, afbeeldingen en bedrijfsinformatie worden getoond. Via een link komen bezoekers vervolgens direct op jouw eigen website terecht.

 

De consument tekent zijn tuin en plaatst de getekende elementen op zijn boodschappenlijst. Om de afzonderlijke producten vervolgens in real life te kunnen bekijken - of direct te bestellen - zoekt de klant eenvoudig in de dealerzoeker naar een dealer in de buurt. Met  het XTRA-account is jouw bedrijf uitgebreid zichtbaar in de dealerzoeker.

 

Offerteaanvragen die rechtstreeks op het garDsign® binnenkomen worden – compleet met foto’s van de bestaande situatie en een schets van de gewenste nieuwe situatie – doorgestuurd naar aangesloten partners in de omgeving van de aanvrager. Vervolgens kunnen drie partners die de aanvraag hebben bekeken en een offerte willen uitbrengen de aanvraag officieel in behandeling nemen. Een mooie kans op extra opdrachten!

 

Met het aanbieden van de garDsign®-tekentool op jouw website voorzie je in een belangrijke behoefte. De klant kan in de oriëntatiefase zelf al aan de slag en werkt zijn ideeën uit in een globale of gedetailleerde schets. Zodra hij eraan toe is vraagt hij een offerte op: Jij krijgt direct een duidelijk beeld van de wensen en tekent eenvoudig verder in het door de klant gemaakte ontwerp. Dat bespaart tijd! 

Download pakketinformatie > 

Probeer ook Pro

vanaf 80,- per maand

Upgrade nu

Voordelen van het Pro-account

Bekijk hier de uitleg van Pro

Tonen productpagina

De informatiepagina over producten kan in dit pakket worden toegevoegd aan jouw gepersonaliseerde tekentool. Naast producten zoeken via de tekentool kan er nu ook direct vanaf de productenpagina worden gezocht in de verschillende mogelijkheden en merken die onderdeel zijn van het door jou gekozen assortiment.

Eigen productassortiment op merk

Aan de tekentool is een uitgebreide plantendatabase gekoppeld, maar ook een productdatabase met producten van allerlei verschillende merken een aanbieders. Er is de mogelijkheid om alleen de producten te tonen van merken waarvan jij dealer of leverancier bent. Alle merken kunnen eenvoudig worden aan of uitgezet, jouw klant wordt hierdoor online op de website geïnformeerd met en over producten die ook daadwerkelijk besteld en geleverd kunnen worden.

Tekenbare categorie uitzetten

Zoals ook met merken het geval is kan het zijn dat er in de garDsign®-tekentool elementen kunnen worden getekend waar je als professional absoluut niets mee wil of kan. Om een voorbeeld te noemen Keramiek, als dit kan een product zijn waar je niet achter kan staan, vanwege verwerkingsnadelen of om andere moverende redenen. Dan kan deze hele tekenbare categorie worden geschrapt. Dit kan belangrijk zijn om discussie te voorkomen en is ook duidelijk voor de klant, waarom  Keramiek zoals in dit voorbeeld tonen en laten tekenen terwijl het niet door jou wordt geleverd. Daarnaast kunnen ook merken categorieen worden uitgezet.    


vanaf 80,- per maand

Upgrade nu

Meer informatie

Mail ons via support@garDsign.com
of bel op  085–104 40 50

 

Bekijk hier de uitleg van de mogelijkheden met het Basic-account

of bekijk hier de mogelijkheden van het Xtra-account

Pro-account mogelijkheden kan je hier terugvinden