Bedrijfsaccount Normal

Stap 1: registreren

Na aanmelding en betaling wordt jouw account direct geactiveerd en beschikbaar.

 

Met het Normal-account beschik je over alle functies uit het Start-account. Jij ontvangt exclusieve offerteaanvragen én krijgt de kans om offerteaanvragen van consumenten uit jouw omgeving te accepteren. Ook kan je jouw klanten zelf thuis laten meeschetsen in het door jou gemaakte tuinontwerp. 

Als gebruiker van het Normal-account krijg je een eigen bedrijfspagina op tekenjetuin.nl. Hierop kunnen onder andere filmpjes, afbeeldingen en bedrijfsinformatie worden getoond. Via een link komen bezoekers vervolgens direct op jouw eigen website terecht.

Offerteaanvragen die rechtstreeks op het garDsign® binnenkomen worden – compleet met foto’s van de bestaande situatie en een schets van de gewenste nieuwe situatie – doorgestuurd naar aangesloten partners in de omgeving van de aanvrager. Vervolgens kunnen drie partners die de aanvraag hebben bekeken en een offerte willen uitbrengen de aanvraag officieel in behandeling nemen. Een mooie kans op extra opdrachten!

Met het aanbieden van de garDsign®-tekentool op jouw website voorzie je in een belangrijke behoefte. De klant kan in de oriëntatiefase zelf al aan de slag en werkt zijn ideeën uit in een globale of gedetailleerde schets. Zodra hij eraan toe is vraagt hij een offerte op: Jij krijgt direct een duidelijk beeld van de wensen en tekent eenvoudig verder in het door de klant gemaakte ontwerp. Dat bespaart tijd!

Probeer ook Complete

vanaf 65,- per maand

Upgrade nu

Voordelen van het Unlimited-account

Bekijk hier de uitleg van Unlimited

Uitgebreid online en persoonlijk support

Natuurlijk is er een online helpdesk waarmee we snel kunnen reageren op vragen die worden gesteld, ook of vooral voor tijdens het tekenen. Worstel je nog met computers en vindt je het prettiger om telefonisch uitleg te krijgen, dat is in dit account mogelijk. Telefonisch kunnen we de opties en mogelijkheden doornemen, meedenken en kijken bij problemen waar je tegen aanloopt, tijdens het werken met het programma. Van het werken met het programma en beheerpaneel zijn uitgebreide uitleg video's en handleidingen beschikbaar. .

Afdrukken op schaal

Het tuinontwerp kan worden afgedrukt in 2D en 3D, waarbij er ook een schaalafdruk kan worden gemaakt, bij deze schaalafdruk wordt op basis van het gemaakte tuinontwerp een zo groot als passende afdruk gegenereerd. Dit kan wordt weergegeven met een raster, gemakkelijk bij de aanleg van de tuin. Er kunnen ook gedetaileerd oppervlakken of objecten worden aangewezen. Van deze aangewezen punten wordt een detailafdruk gegenereerd. Er zitten ook maatlijnen, tekstlabels en een lineaal in de bibliotheek het kan soms praktisch zijn om een kopie te maken van de tekening en hierop de gewenste maatlijnen en teksten te zetten. Hiermee heb je dan exact de maten daar waar ze nodig zijn weergeven als maatvoeringstekening.   In de modus technisch kunnen oppervlakken worden uitgelicht met maatlabel en/of maatvoering deze weergave, maatvoeringstekening kan vervolgens bij het 'printen' op schaal worden afgedrukt.  


vanaf 65,- per maand

Upgrade nu

Meer informatie

Mail ons via support@garDsign.com of bel op  085–104 40 50

 

Bekijk hier de uitleg van de mogelijkheden met het Start-account en bekijk hier de mogelijkheden van het Normal-account. Unlimited-account mogelijkheden kan je hier terugvinden.