Bedrijfsaccount Unlimited

Stap 1: registreren

Na aanmelding en betaling wordt jouw account direct geactiveerd en beschikbaar.

 

 

Het Unlimited-account biedt alle gemakken en tools van de andere pakketten, plus nóg meer unieke faciliteiten! Zo kan je met het Unlimited-account eenvoudig productmerken in de productdatabase aan- en uitzetten, zodat de klant alleen de productinformatie ziet van artikelen die zij daadwerkelijk bij jou kunnen bestellen. Dit geldt ook voor categorieën in de tekentool: werk je niet met een bepaalde productgroep of materiaalsoort, dan zet je deze categorie eenvoudig uit. En last but not least: het Unlimited-account biedt jou een gebruiksvriendelijke, beheerbare eigen website, waarbij garDsign® jou het onderhoud volledig uit handen neemt!

Aan de tekentool is een uitgebreide plantendatabase gekoppeld, maar ook een productdatabase met producten van allerlei verschillende merken en aanbieders. Binnen het Pro-account kan je eenvoudig alleen de merken laten zien waarvan jij dealer of leverancier bent. Zo ziet jouw klant alleen de producten die hij daadwerkelijk bij jou kan bestellen. 

Zoals je productmerken aan en uit kunt zetten, zo is dat ook mogelijk met categorieën in de tekentool. Om een voorbeeld te noemen: werk je niet met keramiek, dan schrap je deze hele categorie. Zo voorkom je discussie met de klant!

Laat de klant méér zien over de merken en producten in jouw assortiment. De uitgebreide productinformatiepagina wordt exclusief voor partners met een Pro-account aan de tekentool toegevoegd.

Het Unlimited-account biedt een uiterst gebruiksvriendelijke en volledig beheerbare eigen website. Deze kan naar wens worden aangepast en uitgebreid, bijvoorbeeld met animaties en filmpjes. Wij verzorgen het onderhoud, zodat je verzekerd bent van een goede google-ranking, werkende koppelingen met social media, enz. Een goed werkende website, volgens de laatste trends en ontwikkelingen!

De online helpdesk is er voor al jouw vragen. Maar soms is het praktischer om vragen telefonisch aan een kenner voor te kunnen leggen. Als afnemer van het Pro-account is deze telefonische support inbegrepen. Persoonlijk en snel!

Probeer ook Best

vanaf 150,- per maand

Upgrade nu

Voordelen van het Best-account

Bekijk hier de functionaliteiten van Pro

Productcatalogus gekoppeld aan tekentool

Producten zichtbaar maken op het platform van garDsign® is al mogelijk met het Top-account. De producten kunnen met eigenschappen en vergezeld van productfoto's worden aangeleverd in een Excel-format met eventueel als dit beschikbaar is, een productfilm. Deze infomatie wordt vervolgens zichtbaar gemaakt in de productcatalogus, bestelshop, maar ook gekoppeld aan de tekentool, dit is een unieke combinatie, waar de consument en professional: hovenier en retail; tuincentrum, bestratingsspecialist dankbaar gebruik van maakt. Aan de voorkant zorgen dat een consument en professional de mogelijkheid heeft om te werken met uw producten, wie wil dat nu niet?    

Eigen bestelshop

Met een eigen bestelshop gekoppeld aan de tekentool, maakt je het de consument wel héél gemakkelijk. Alle door hen in het tuinontwerp toegepaste producten en materialen kunnen in een oogwenk bij jou worden besteld. Sterker nog een professional komt mogelijk via de consument met jouw product in aanraking. Via een offerteaanvraag in de buurt of zijn eigen tekentool komen de producten in zijn database en blikveld. Vanuit de bestelshop gekoppeld aan de tekentool kunnen de producten worden besteld of kan de showroom, dealer in de buurt worden gezocht. De consument zit aan de knoppen en bedenkt de route waar hij/zij zicht prettig bij voelt en wat past bij de orderomvang. Via de eigen bestelshop of het platform zijn jouw producten in een vroeg stadium in beeld.


vanaf 150,- per maand

Upgrade nu

Meer informatie

Mail ons via support@garDsign.com 

of bel met garDsign op: 085–104 40 50

 

Pro-account functionaliteiten kan je hier terugvinden,

deze zijn onderdeel van dit account.