Tuin & Terras

De verschillende unieke en eigentijdse sferen van o.a. bestrating, tuinschermen, tuinhuisjes en tuin ideeën geven u al snel het echte thuis gevoel wat bij u past. Tuin & Terras is een persoonsgerichte organisatie met aandacht voor uw ideeën en wensen.

Tuin & Terras 

Bij de Tuin & Terras vestigingen heeft men aandacht voor de wensen van de klant op het gebied van tuininrichting. Met een persoonlijke betrokkenheid geven wij advies, ideeën en mogelijkheden die binnen uw situatie en budget passen.
Of het nu gaat om de aanschaf van bestrating of een overkapping, er is kennis voor nodig en deze kennis delen wij graag met onze klanten.

Wij leveren een groot assortiment tuinmaterialen: sierbestrating, natuursteen, keramiek tegels, grind/split en sierkeien, tuinhout, tuinhuisjes en (aluminium) veranda's/overkappingen, verlichting, vijvermaterialen en veel meer.

Het aanbod is tegenwoordig zeer groot, door de huidige economische situatie gaat de consument hedendaags steeds meer op zoek naar vakkundig advies en producten van hoge kwaliteit en dit voor een eerlijke prijs.

Tuin & Terras biedt precies deze elementen, doordat Tuin & Terras een ijzersterke formule is voor zelfstandige ondernemers die de krachten naar consumenten, hoveniers en leveranciers bundelt!  

Binnenkort meer informatie

Contact Tuin & Terras

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');