Bunt Tuinen

Of u nu een nieuwe tuin aan wil leggen of in de bestaande tuin iets wil veranderen, het begint vaak met een idee. Met Bunt Tuinen is alles bespreekbaar!

Tuinontwerp Bunt Tuinen

Of u nu een nieuwe tuin aan wil leggen of in de bestaande tuin iets wil veranderen, het begint vaak met een idee. Vaak heeft u al ideeën ergens opgedaan: u heeft iets gezien in een boek of in een andere tuin, misschien is het wel gewoon een mooie boom die u ergens bent tegengekomen en graag ook in uw tuin wil hebben of heeft u op vakantie een prachtige tuin bezocht. Met bunt tuinen is alles bespreekbaar!

Tuinaanleg Bunt Tuinen

In deze fase wordt of het plan van aanpak inwerking gesteld. Ook als er geen specifiek ontwerp is gemaakt of er is al een bestaand ontwerp, werk ik toch graag met een plan van aanpak. Dit plan is de leidraad voor de uitvoerende fase en hierin wordt helder uiteengezet wat er allemaal gaat gebeuren. Bij bunt tuinen laten we liever niets aan het toeval over en proberen alles vooraf in kaart te brengen.

Tuinonderhoud Bunt Tuinen

Een tuin bestaat voor een deel ook uit levende onderdelen. Alle flora en fauna hebben aandacht en verzorging nodig. De ene wat meer dan de andere, de ene ook wat moeilijker dan de andere… de vorm waarin struiken en bomen groeien, onkruidbestrijding of gazonbeluchting, ook hiervoor biedt bunt tuinen de oplossing.

Kijk ook eens op www.bunttuinen.nl

Waalstraat 7a
6673 MA Andelst
06-25364868
0488-745022

info@bunttuinen.nl
www.bunttuinen.nl

Contact Bunt Tuinen

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');