Andre van der Eijk

Hoveniersbedrijf André van der Eijk is gestart in 1998 en sindsdien uitgegroeid tot een bekende specialist op het gebied van tuinaanleg, -renovatie en -onderhoud in Pijnacker-Nootdorp, Delft en omstreken .Door als hovenier creatief en vakbekwaam te werk te gaan en iedere tuin met een visie aan te leggen, streven we ernaar om altijd hoogwaardige kwaliteit af te leveren. 

De aanleg of renovatie van uw tuin start met het bespreken van uw wensen. Het persoonlijk contact is voor ons hierbij erg belangrijk, u staat als opdrachtgever altijd in direct contact met André van der Eijk. Uw ideeën zijn de input voor een professioneel ontwerp, waarbij we uw tuin altijd tot iets bijzonders proberen te maken met een rustieke sfeer en verrassende elementen. Sluit het ontwerp aan bij uw wensen? Dan gaan we aan de slag met de aanleg of renovatie van uw tuin. Dit alles met oog voor detail en afwerking en uiteraard met behulp van professionele apparatuur.

Mede dankzij deze werkwijze hebben we in de afgelopen jaren al veel mooie tuinen aangelegd en gerenoveerd.   Meer weten over hoveniersbedrijf André van der Eijk »

Contact opnemen

Beppie Nooijstraat 52 
2642 BS Pijnacker 

015-3696416
06-55765185
info@andrevdeijk.nl

 

Contact Andre van der Eijk

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');