Zuidema Groenvoorzieningen

Na goedkeuring van het ontwerp en offerte wordt er in goed overleg gestart met de tuinaanleg. Het aanleggen van een tuin vereist kennis, ervaring, vakmensen en het gereedschap om ervoor te zorgen dat de investering in uw tuin lang mee zal gaan.

Of het nu gaat om een kleine verandering, een complete renovatie of een compleet nieuwe tuin aanleg, we denken graag met u mee. Van grondwerk, het leggen van sierbestrating tot het aanbrengen van beplanting en de aanleg van waterpartijen.

Met onze werkwijze bent u ervan verzekerd dat wij als hovenier van het begin tot het eind betrokken zijn bij de tuinaanleg. Ook vinden we het zeer belangrijk ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk ongemak heeft tijdens de aanleg.

 

Zuidema Groenvoorzieningen 

Tuinaanleg

Aan de hand van folders, foto’s en voorbeelden maken we u attent op verschillende materialen voor gebruik in de tuin, we kunnen alles leveren op het gebied van sierbestrating, tuinhout, vijvers, meststoffen, beplanting, natuursteen etc. en dit zowel voor een klassieke tot een moderne tuin.Zuidema Groenvoorzieningen beschikt over de kennis, ervaring, vakmensen en het gereedschap om ervoor te zorgen dat de investering in uw tuin lang mee zal gaan.

Wij staan garant voor een vakkundige aanpak van begin tot eind. Van tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud, tot de complete realisatie en aanleg van uw tuin.

Tuinonderhoud

Om lang te kunnen blijven genieten van uw tuin is regelmatig en vakkundig onderhoud een voorwaarde. Zo blijft uw tuin in topconditie. Uw tuin is continue in beweging en om ervoor te zorgen dat de tuin in optimale conditie blijft, zal er gewied, gesnoeid en bemest moeten worden. Planten groeien, onkruid schiet uit de grond en na enkele jaren is er van een mooi aangelegde tuin niets meer te zien. Voor sommige mensen is veel tuinonderhoud geen bezwaar, anderen laten dit liever aan de vakman over. In dat geval zijn wij u graag van dienst.

Wij verzorgen incidenteel tuinonderhoud zoals het snoeien van bomen en struiken, verwijderen van onkruid, bemesten, gazonreparatie, of het maaien van het gazon tijdens uw vakantie, schoonmaken van bestrating enz.

Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar: van een periodiek onderhoud, alleen snoeiwerk, of maandelijks uw tuin bijhouden, in overleg met u wordt een passend plan gemaakt.

 

 

Neem contact met ons op

Pioniershoek 5
1774 AP Slootdorp

06-13946666

daan@zeinstrahoveniers.nl

www.zeinstrahoveniers.nl

Contact Zuidema Groenvoorzieningen

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');