Tiemens Tuinen

 

Tiemens Tuinen is al 20 jaar dé hovenier in de regio Meppel. Ons motto is “een mooie tuin voor iedereen”. Dat is wat ons drijft, mooie tuinen maken voor iedereen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het! Wij kunnen daarbij goed luisteren, en uw de aanpak bieden die u nodig heeft.

Hovenier Meppel

Wij hebben veel projecten in Meppel en omgeving gerealiseerd, wij kennen daardoor de specifieke tuinmogelijkheden in de regio. Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Of het nu om een kleine tuinklus gaat of om een complete tuinrenovatie, wij ontzorgen u. Van het gazon maaien tot een mooi tuinontwerp en het realiseren daarvan.

“Ruime ervaring als hovenier in Meppel!”

Tiemens Tuinen is al geruime tijd actief in Meppel en omgeving en is een ervaren partner om het beheer van uw groen in handen te geven. U kunt ons inschakelen voor allerlei klussen in de tuin. Denkt u bijvoorbeeld aan tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud of tuinontwerp. Als dé Hovenier Meppel en omgeving zijn wij in staat om u bijvoorbeeld te helpen bij het aanleggen van een terras, bestrating, beplanten en het aanleggen van een vijver. Maar het belangrijkste is een samenhangende en goede uitstraling van uw tuin. Wij komen met creatieve ideeën die passen bij de gewenste uitstraling en sfeer!

Tiemens Tuinen is een hoveniersbedrijf, dat meer dan 20 jaar ervaring heeft in het hoveniersvak en zich richt op het aanleggen en onderhouden van particuliere en bedrijfstuinen. Creativiteit en kwaliteit zijn de specialismen die er in de afgelopen jaren voor gezorgd hebben dat u bij ons aan het juiste adres bent. Een team van ervaren, vakbekwame en enthousiaste medewerkers staat voor u klaar.


Indien u uw tuin (opnieuw) wilt laten aanleggen of renoveren zal dit in veel gevallen moeten gebeuren aan de hand van een tuinontwerp/ -schets. Een tuinontwerp/-schets ontstaat aan de hand van de wensen en indeeën van de klant, aangevuld met een professioneel advies van de hovenier. In het uiteindelijke plan is dan rekening gehouden met vormgeving, gewenste stijl, mogelijkheden/beperkingen en het budget.

Bestratingen vormt een groot gedeelte van de aanleg van een tuin en veel mensen veronderstellen dat de hovenier dit niet kan verzorgen. In tegenstelling tot deze opvattingen is het juist de hovenier die in zijn tuinadvies graag een bestratingsplan opneemt. De materialen waaruit terrassen en paden bestaan zijn zo bepalend in de tuin dat de hovenier hier graag zelf rekening mee houdt in het tuinontwerp. Tevens draagt hij bij voorkeur zelf zorg voor de realisatie van het bestratingsplan, omdat pas dan uw hoveniersbedrijf in is om het gehele tuinadvies goed uit te voeren.

Tevens is het mogelijk uw tuinonderhoud in zijn geheel uit te besteden in de vorm van een onderhoudscontract. In dat geval komen wij periodiek, bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of maandelijks, uw tuin onderhouden volgens overeengekomen afspraken.

Oeveraseweg 9 a
7971PA Havelte
0683176566
info@tiemenstuinen.nl
www.tiemenstuinen.nl

Contact Tiemens Tuinen

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');