te Winkel Services

Voor het onderhoud en de aanleg van uw tuin kunt u goed terecht bij te Winkel services. Wij onderhouden reeds jaren vele particuliere en bedrijfstuinen. Hierdoor hebben wij hierin zeer ruime ervaring opgedaan ervaring die ons elke dag helpt ons werk naar tevredenheid van onze klanten uit te voeren. Voor de aanleg geldt dat wij voor iedereen toegankelijk willen zijn, wij realiseren de tuin naar uw wensen en werken vanuit uw budget.

te Winkel Services 

te Winkel services is er voor u ! Dat kunnen wij rustig zeggen. De klant is en blijft onze basis, daar doen wij het voor, ze vormen de basis voor het bestaan van onze organisatie. De tarieven die wij hanteren zijn gebaseerd op onze scherpe kostenkeuzes en zijn dus rustig scherp te noemen. Wij voeren bij vele klanten het onderhoud uit aan hun tuin. Dit varieert wat betreft interval van wekelijks, tot maandelijks naar de jaarlijkse onderhoudsbeurten tot eenmalig. De keuze is aan u, wij passen ons daar graag op aan. Het aanpassen op uw wensen geldt ook voor het soort onderhoud dat wij verrichten. Het kan gaan om de gehele tuin, om de borders, om het onderhoud van gazon, verrichten van snoeiwerken of het reinigen van bestrating. Het is allemaal mogelijk. Vraag er gerust na bij ons.

 

Wij hebben inmiddels zeer ruime ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen en werken vanuit uw wensen en uw budget. Wij kunnen de gehele aanleg of slechts een deel van de aanleg verzorgen (waarbij u zelf bijvoorbeeld een deel voor rekening neemt), de keus is aan u. Omdat te Winkel services een zusteronderneming heeft in de vorm van Sierbestratingspleinaalten een gerenommeerde handel in bestrating,tuinhuizen, overkappingen, tuinhout, schuttingen, verlichting enz enz. kunnen wij u een compleet pakket aanbieden voor scherpe prijzen. Het beteft een unieke combinatie waarvan u ten volle kunt profiteren. U krijgt bij elke klus een duidelijk overzicht van de kosten en een duidelijke specificatie van de werkzaamheden. Transparantie is van groot belang is ons motto.

 

Mocht u interesse zijn gewekt neemt u dan gerust contact met ons op !!

 

 

Contact te Winkel Services

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');