Buijserd Groenonderhoud

Buijserd Groenonderhoud is een jong hoveniersbedrijf dat werkzaam is in Zijderveld en omgeving. U kunt bij Buijserd Groenonderhoud terecht voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden in uw bestaande tuin en voor het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin.

Wij staan voor "Eerlijke kwaliteit", niet alleen in prijs/kwaliteit verhouding maar ook in de omgang met elkaar...

Ook het aanleggen van een nieuwe tuin of het herzien van een bestaande tuin kunt u met een gerust hart aan Buijserd Groenonderhoud overlaten. Eibert komt graag bij u langs voor een oriënterend gesprek, zodat u al uw wensen kenbaar kunt maken. Zonodig wordt er een ontwerp gemaakt, waarin uw tuindromen werkelijkheid worden. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Tijdens het maken van het ontwerp en de offerte is Eibert Buijserd uw vaste contactpersoon. Ook tijdens de aanleg van uw tuin worden alle werkzaamheden door Eibert uitgevoerd en overzien. Zo heeft u dus niet steeds ander personeel in uw tuin, maar altijd één gezicht. Dat garandeert snelle, duidelijke communicatie, en waarborgt de Eerlijke Kwaliteit die bij Buijserd Groenonderhoud voorop staat!!!

 

 

Kerkweg 3
4122GB Zijderveld
06-1032 1304
info@buijserdgroenonderhoud.nl
www.buijserdgroenonderhoud.nl

Contact Buijserd Groenonderhoud

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');