Bovendeur Tuinen

Welkom op de site van Bovendeur Tuinen.

Wij zijn een jong bedrijf, gestart in het voorjaar van 2007. Wij hebben ons zelf als doel gesteld het realiseren van mooie, gebruiksvriendelijke en betaalbare tuinen voor zowel de particulier als bedrijven.

Bovendeur Tuinen 

Tuinontwerp

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin of het renoveren van een bestaande tuin hoort een goed en doordacht ontwerp. U wilt tijdens de realisatie toch niet voor verrassingen komen te staan?  Het is ons doel dat het eindresultaat aan al uw verwachtingen voldoet.

Tuinaanleg

Met een tuinontwerp in uw hoofd of een door ons gemaakt ontwerp kan er gestart worden met de aanleg van uw tuin of onderdelen daarvan. Wij willen dit graag voor u verzorgen. Wij willen u graag ons vakmanschap tonen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren de aanlegwerkzaamheden. Tijdens de uitvoering is het ontwerp een belangrijke leidraad. Wordt de theorie soms toch ingehaald door de praktijk dan passen wij in overleg met u het ontwerp moeiteloos aan zodat het resultaat nog beter aansluit op uw wensen.

Tuinonderhoud

Een mooie tuin aanleggen is één ding, een tuin mooi houden een totaal ander.
Het goed onderhouden van een tuin vraagt veel tijd, liefde en vakmanschap. Schiet u in één van die onderdelen tekort dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Met veel toewijding en vakmanschap kunnen wij uw tuin onderhouden zodat u het hele jaar door kunt blijven genieten van uw tuin.

 

Barsbeek 84
8326BR Sint Jansklooster
06-5422 7373
hild@bovendeurtuinen.nl
www.bovendeurtuinen.nl

Contact Bovendeur Tuinen

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');