Sierbeton Online

Sierbeton Online is de best beoordeelde en grootste webwinkel van Nederland & België in betonprefab betonsierbeton en (natuur)steen producten voor bouw, huis, tuin en interieur.

OVER SIERBETON ONLINE

SierbetonOnline.nl is de grootste online winkel van Nederland & België voor sierbeton, prefab beton en (natuur)steen producten. Wij focussen op lage prijzen, hoge kwaliteit, snelheid en klanttevredenheid. Naast ons uitgebreide assortiment aan producten voor bedrijf, woning, tuin en infra bieden wij ook vele manieren van veilig betalen. Naast bezorgen op uw locatie, bieden we u tevens de mogelijkheid zelf uw producten af te halen (op afspraak).

Onze passie voor beton & (natuur)steen

Beton en (natuur)steen zijn op vele manieren toepasbaar. Traditioneel wordt beton en (natuur)steen uiteraard veel toegepast in de bouw. Tegenwoordig zien we dat met name beton ook aan een opmars bezig is binnen interieurs, meubels en in vele accessoires. Iedereen kent inmiddels de mooie rauwe betonnen vloeren, aanrechtbladen, maar ook tafels, banken en stoelen van beton, of zelfs lampen en kasten. Beton mag ook steeds meer gezien worden, muren hoeven helemaal niet persé gestucd te worden. 
Wij vinden het pure, strakke en rauwe karakter van beton en (natuur)steen erg mooi en vinden het toepassen van dit materiaal in vele vormen een geweldige uitdaging. We genieten altijd enorm van het resultaat bij onze klanten. Daarnaast is het een product wat qua productie wel wat vereist van een organisatie. Daarnaast hebben mensen bij beton en steen vele vragen over aanpassingen, nieuwe vormen en afmetingen. Wij als bedrijf en onze fabrieken zijn perfect ingericht om juist om te gaan met deze complexiteit van het product, zowel bij het maken als het vervoeren, en vanuit een dergelijke uitdaging een mooi eindresultaat neer te zetten. Ons einddoel is om onze klanten positief te verassen en tevreden te stellen met onze producten.

Onze bedrijfsgegevens

Sierbeton Online
Postbus 6206
5600 HE Eindhoven
Bezoekadres:
Geelgors 30 
5492 PN St-Oedenrode
+31 (0)33 7630858 (maandag t/m vrijdag van 8.00u tot 22.00u, zaterdag tot 18.00u)
info@sierbetononline.nl
KvK-nummer: 64115607
BTW-nummer: NL855528412B01

Producten op maat bestellen

Om het onze klanten nog gemakkelijker te maken kunt u in onze webshop bij veel producten een variabele gewenste lengte opgeven en opties als link/rechts en uitwendig/inwendig verstek en met/zonder eindstuk selecteren. De prijs van het product wordt aangepast op basis van uw voorkeuren, waarna u het product direct online kunt bestellen voor de getoonde prijs. Snel, helder en gemakkelijk dus, een unieke optie waar veel van onze klanten blij mee zijn.  

Veilig betalen

Bij Sierbeton Online kunt u betalen met de meest gangbare betaalmogelijkheden. Daarnaast betaalt u extra veilig omdat we in onze shop gebruik maken van het SSL certificaat. U kunt bij ons betalen via iDeal, Paypal, creditcard, Afterpay, vooruitbetaling, Mister Cash of onder Rembours bij ontvangst. Uw bestelling wordt daardoor direct verwerkt wordt. 

(Gratis) Thuisbezorgd of afhalen op afspraak

De producten in ons assortiment worden thuisbezorgd of kunt u afhalen op afspraak. Neem gerust met ons contact op als u uw order zou willen afhalen gezien dit op verschillende locaties in Nederland kan afhankelijk van waar de producten vandaan komen. Dit kunt u per mail of telefoon +31 (0)33 7630858 aan ons doorgeven. Over het algemeen duurt het leveren van een standaard product (geen maatwerk) gemiddeld 1-3 weken, waarbij de tuin gerelateerde producten veelal op voorraad zijn en geleverd kunnen worden binnen 1 week. De levertijd van de producten, die besteld worden op de gewenste lengte, in de gewenste kleur en met/zonder verstek (maatwerk producten) kan 4-6 weken duren, omdat deze speciaal op bestelling gemaakt worden. De producten worden vanwege het gewicht en de schadegevoeligheid veelal verstuurd per pallet. 

Bij orders boven de € 620,- excl BTW berekenen wij geen verzendkosten in Nederland en Belgie (dit geldt niet voor jumboblokken en keerwanden) en worden uw producten dus gratis bezorgd, thuis of op een door uw gewenste locatie. Daaronder zijn de verzendkosten opgebouwd in staffels op basis van o.a. gewicht. De verzendkosten bij het gros van de bestellingen in Nederland bedragen € 40,- excl BTW en onder rembours € 50.00 excl BTW in verband met de handling. De verzendkosten bij het gros van de bestellingen in Belgie bedragen € 75,- excl BTW en onder rembours € 85,- excl BTW. Bij orders bestaande uit meerdere pallets zijn de verzendkosten afhankelijk van de grootte van de bestelling en het aantal pallets.   

Kleine en lichte bestellingen kunnen worden verstuurd per pakketdienst tegen pakkettarieven.

Geelgors 30
5492 PN Sint-Oedenrode
033-763 0858
info@sierbetononline.nl
https://www.sierbetononline.nl/

Contact Sierbeton Online

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');