Budget-Bestrating.nl

Bezoek ons in Staphorst of Sliedrecht.

Budget-Bestrating.nl 

Online sierbestrating, gemakkelijk en snel

Doe uw voordeel met de gemakkelijke navigatie door de webwinkel van budget-bestrating.nl. Maak uw keuze door de gewenste producten toe te voegen aan uw winkelwagen en verzend na goedkeuring uw bestelling. Nadat u hebt betaald (via iDEAL of overboeking) zorgen wij dat de order (mits in voorraad bij onze leverancier) binnen 7 werkdagen naar u wordt verzonden.

Assortiment

Wij hebben in ons uitgebreide assortiment alleen 1e kwaliteit bestratingsartikelen van gerenommeerde kwaliteitsmerken opgenomen. Dit geeft u de zekerheid dat u een erkend product van uitstekende kwaliteit in huis haalt.

Bekende kwaliteitsmerken

Budget-bestrating.nl is dealer van een groot aantal leveranciers van kwaliteitsproducten, te weten: Excluton, Kijlstra Bestratingen, Gardenlux, Eckstone natuursteen, Klijn Natuursteen, Bylandt straatbaksteen, Tuinvisie en Gardenfence exclusief betonnen hekwerk. 

Prijzen

Alle prijzen in de webwinkel van budget-bestrating.nl zijn inclusief BTW.

Bezorging

Uw bestrating wordt afgeleverd met een zelflossende truck met oplegger met een totale lengte van 18 meter. De materialen worden naast de vrachtauto gelost en er wordt nooit met de vrachtauto over trottoirs gereden om op uw oprit te kunnen lossen. Wij doen onze uiterste best aan huis te leveren. Mocht dit niet lukken, dan kunt u er van uit gaan dat dit niet het gevolg is van onwil, maar van overmacht.

Oosterparallelweg 45
7951DD Staphorst
0522462462
info@budget-bestrating.nl
https://www.budget-bestrating.nl/

Contact Budget-Bestrating.nl

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');