GardenMaster Kroeze

Gardenmaster Kroeze heeft zowel een hoveniersbedrijf als tuincentrum.

Door deze mooie combinatie kunnen wij uw tuin nog completer maken!  

GardenMaster Kroeze 

Gardenmaster Kroeze

Met een jarenlange ervaring zijn wij met ons bedrijf actief op twee gebieden. Enerzijds onze hovenierswerkzaamheden anderzijds ons tuincentrum. Deze combinatie brengt het voordeel met zich mee dat wij u kunnen adviseren op het gehele traject. Dus bij aankoop, beplanting en onderhoud. Daarnaast kunt u een keuze maken uit ons groenaanbod op het tuincentrum, welke wij in het geheel bij u aan kunnen leggen.

Hoveniersbedrijf

Op hoveniers gebied doen wij diverse werkzaamheden variërend van 3D ontwerp tot aanleg, onderhoud en boomverzorging.

Wij hebben als hoveniersbedrijf veel ervaring in het aanleggen van tuinen. Bij ervaring moet je dan niet alleen denken aan beplanting, maar ook aan stroomvoorziening, hemelwaterafvoer, schuttingbouw, vijvers, sproeiinstallaties etc. etc. Wij beschikken hierbij over professioneel gereedschap en de juiste machines voor de uitvoering van onze werkzaamheden.

Onze mderwerkers zijn allen geschoold in het hovenierswerk. Zij kunnen uw tuin deskundig aanleggen en tevens zorgen voor het onderhoud.

 

Geen tuin kan zonder onderhoud!

Welke keuze u ook maakt, een aangelegde tuin verdient een goede nazorg. Door jaarlijks een deskundige onderhoudsbeurt van uw tuin te laten uitvoeren bent u verzekerd van jarenlang tuinplezier.

Dit kan op verschillende manieren worden ingevuld. Hierbij kan gedacht worden aan incidenteel onderhoud, voorjaarsonderhoud, najaarsonderhoud, structureel onderhoud etc etc. Dit kan eventueel in de vorm van een onderhoudscontract. Hierbij maken we duidelijke afspraken betreffende de uit te voeren werkzaamheden. Periode hierbij is altijd in overleg.

Boomverzorging

Gardenmaster kroeze beschikt ook over de juiste diploma’s en ervaring om uw bomen op een juiste manier te verzorgen en onderhouden, zodat deze vitaal blijven. Vanzelfsprekend beschikken wij over de juiste materialen om veilig te werken, zoals klimgordels, hoogwerker etc.

Tuincentrum

Naast onze activiteiten als hovenier kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan tuinartikelen. Een compleet aanbod ruim en overzichtelijk voor u opgesteld in een sfeervolle groene omgeving.. Sfeer, kwaliteit en persoonlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. De ervaring en de deskundigheid die wij opdoen bij onze hovenierswerkzaamheden benutten we om u op een persoonlijke wijze van een goed advies te voorzien.
Ons aanbod bestaat in de basis uit de volgende productgroepen:

  • Plantenwereld
  • Snijbloemen
  • Dierenafdeling
  • Vijverwereld
  • Tuingereedschap 
  • Kadowereld
  • Bestrating
  • Meststoffen
  • Verlichting
  • Vuurwerk

 

Tuinkeur

Ons bedrijf is TuinKeur gecertificeerd!
Wij bieden u  de 5 zekerheden van TuinKeur.

1.    Professionaliteit: Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. 2.    Betrokkenheid: Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden. 3.    Vakbekwaamheid: Wij hebben veel vakkennis en kunnen u met raad en daad verder helpen. 4.    Service: Wij houden ons aan onze afspraken en leveren u optimale en complete service. 5.    Kwaliteit: Wij leveren goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden dan zullen wij alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de overige informatie op onze site www.gardenmasterbeesd.nl

Heeft u vragen over de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op.

GardenMaster Kroeze – Beesd
Dr. A. Kuyperweg 73
4153 XA Beesd

Tel.: 0345-683 030
Fax: 0345-684271

Dr. a. kuyperweg 73
4153XA Beesd
06-2168 1400
Info@gardenmasterkroeze.nl
www.gardenmasterbeesd.nl

Contact GardenMaster Kroeze

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');