Hoveniersbedrijf Ed Smit

Uw tuin laten aanleggen aan de hand van een professioneel tuinontwerp?

Wandelt u door regio Hoofddorp, dan zou het best weleens kunnen dat u ergens de handtekening van Hoveniersbedrijf Ed Smit ziet! Wij fleurden al heel wat tuinen op, met strak geknipte heggen, kaarsrechte schuttingen, kleurige bloemen, vlonders en meer. De basis van een goede tuinaanleg is een goed tuinontwerp, waarin alles wordt opgemeten en bepaald wat waar in uw tuin komt: het terras, de beplanting, een vijver, alles wat u wenst. Die gediplomeerde tuinontwerpster hebben wij in huis! Wij letten op alles. Ligt uw tuin de hele dag pal in de zon of juist grotendeels in de schaduw? Redenen om bijvoorbeeld een terras juist achterin de tuin te plannen. Dit geldt ook voor de plaats van bepaalde bloemen en planten. Vervolgens gaan wij aan de slag. Eventuele oude bestrating en beplanting halen wij eruit. Grond wordt voorbereid voor nieuwe bestrating en planten. Hekwerk of schuttingen, een vlonder, een vijver, alles wat u wenst wordt gesitueerd. Weet u nog helemaal niet wat u wilt? Dan laten wij u een aantal inspirerende ontwerpen en resultaten zien van reeds aangelegde tuinen. Zo doet u inspiratie op en komen we ongetwijfeld tot uw tuinontwerp!

Hoveniersbedrijf Ed Smit 

Hoveniersbedrijf Ed Smit in Hoofddorp

Een echte autodidact, dat is Ed Smit met zijn passie voor tuinieren. Hij werkte reeds jarenlang als zelfstandig hovenier. Van 1990 tot 2000 runde hij een kwekerij in rozen en zomerbloemen. In 2010 richtte hij Hoveniersbedrijf Ed Smit op, een kleinschalig hoveniersbedrijf met een zeer persoonlijke service. Dat is waar hij voor staat en van houdt: persoonlijke aandacht geven. Hij is ook altijd zelf aanwezig als vaste contactpersoon, rijk aan kennis, van bloemsoorten tot sierbestrating tot het grotere houtwerk. Voor het steen, tuinhout en planken wordt samengewerkt met lokale bedrijven om de kwaliteit te controleren en u van een mooie tuin te voorzien. Echtgenote Smit vormt de creatieve noot bij Hoveniersbedrijf Ed Smit. Met een opleiding Tuinarchitectuur van IPD Opleidingen en een scherp oog voor zowel elk detail als het hele plaatje, ontwerpt zij uw tuin. Waarop Ed Smit start met de tuinaanleg. Een gouden duo dus, of beter gezegd: groen!

Sjouke dijkstralaan 53
2134CN Hoofddorp
06-8156 4449
viaroute69@gmail.com
hovenieredsmit.nl/

Contact Hoveniersbedrijf Ed Smit

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');