Visser Tuinaanleg & Onderhoud

Wij zijn een kleinschalig hoveniersbedrijf gevestigd in ’s-Gravendeel en gestart in 2001. Om zo persoonlijk met en voor u te werken, hebben wij er voor gekozen kleinschalig te blijven.Wij houden ons bezig met alle voorkomende werkzaamheden in en rond de tuin. We richten ons voornamelijk op kleine en middelgrote tuinen bij particulieren en bedrijven. Zo kunt u bij ons o.a. terecht voor het plaatsen van een schutting, prieel, tuinhuis of vlonder. Voor een gehele of gedeeltelijke renovatie van een bestaande tuin. Ook voor het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin bent u bij ons aan het goede adres.Daarnaast kunt u voor alle soorten tuinonderhoudswerkzaamheden bij ons terecht, maar ook voor kleinere werkzaamheden, zoals het herstellen en ophalen van weggezakte bestrating.Ons werkgebied loopt van Rotterdam, de Zuid-Hollandse Eilanden tot aan midden Noord Brabant.

Wij zijn een kleinschalig hoveniersbedrijf gevestigd in ’s-Gravendeel en gestart in 2001. Om zo persoonlijk met en voor u te werken, hebben wij er voor gekozen kleinschalig te blijven. Wij houden ons bezig met alle voorkomende werkzaamheden in en rond de tuin. We richten ons voornamelijk op kleine en middelgrote tuinen bij particulieren en bedrijven. Zo kunt u bij ons o.a. terecht voor het plaatsen van een schutting, prieel, tuinhuis of vlonder. Voor een gehele of gedeeltelijke renovatie van een bestaande tuin. Ook voor het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin bent u bij ons aan het goede adres.Daarnaast kunt u voor alle soorten tuinonderhoudswerkzaamheden bij ons terecht, maar ook voor kleinere werkzaamheden, zoals het herstellen en ophalen van weggezakte bestrating.Ons werkgebied loopt van Rotterdam, de Zuid-Hollandse Eilanden tot aan midden Noord Brabant.

Groene kruisstraat 21
3295AH 's- gravendeel
06-8309 6451
info@vissertuinaanleg.nl
www.vissertuinaanleg.nl

Contact Visser Tuinaanleg & Onderhoud

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');