Tuinonderhoud Robin Ebberink

De naam ‘Tuinonderhoud Robin Ebberink’ dekt maar gedeeltelijk de ‘lading’. Eigenlijk voeren we alles uit wat maar enigszins met een tuin te maken heeft. Het onderhouden van een tuin op elke gewenste manier tot en met een complete aanleg van een tuin inclusief beregeningsinstallatie, stroomvoorziening en verhardingen zijn enkele van de vele mogelijkheden. Vanzelfsprekend zetten we ons natuurlijk in met betrekking tot het onderhoud van uw tuin.

De naam ‘Tuinonderhoud Robin Ebberink’ dekt maar gedeeltelijk de ‘lading’. Eigenlijk voeren we alles uit wat maar enigszins met een tuin te maken heeft. Het onderhouden van een tuin op elke gewenste manier tot en met een complete aanleg van een tuin inclusief beregeningsinstallatie, stroomvoorziening en verhardingen zijn enkele van de vele mogelijkheden. Vanzelfsprekend zetten we ons natuurlijk in met betrekking tot het onderhoud van uw tuin. Van een ‘postzegel’ tuin tot een tuin van enkele duizenden vierkante meters, niets is ons te gek. Op nog grotere schaal onderhouden we ook een bedrijventerrein. Deze werkzaamheden spelen zich allemaal af in het ‘groeiseizoen’. In de wintermaanden houden we ons bezig met gladheidsbestrijding bij zowel bedrijven, scholen als particulieren. Ook daarvoor kunt u dus bij ons terecht. Ons werkgebied ligt niet alleen in Enschede. Door mond tot mond reclame is ons werkgebied flink uitgebreid. De meeste werken spelen zich links en rechts langs de A1 af! Kortom: Tuinonderhoud Robin Ebberink “Uw hovenier met net iets meer!"

Weldinkhorst 38
7531EL Enschede
053-4319488
info@tuinonderhoudebberink.nl
www.tuinonderhoudebberink.nl

Contact Tuinonderhoud Robin Ebberink

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');