TuinID Bremer

Wij staan voor kwaliteit! Wij kiezen de juiste materialen en vakmanschap voor iedere klus.

De tevredenheid lezen wij terug in de reviews van onze klanten.

TuinID Bremer 

Hoveniersbedrijf TuinID Bremer staat voor kwaliteit:

 • Goede materialen
  Wij proberen bij ieder materiaal en de toepassing ervan het beste advies te geven. Door nauw samen te werken met onze leveranciers kunnen wij je de beste producten bieden tegen marktconforme prijzen.
 • Goede ondergrond
  Een goede ondergrond is het allerbelangrijkste! Zonder een vruchtbare bodem groeit de plant of het gras slecht en is het vatbaarder voor ziektes. Ook zal dan de bloei en groei niet optimaal zijn. Ook bij de aanleg van bestrating of het lijmen van een bloembak is de ondergrond belangrijk. Immers niemand zit te wachten op verzakkingen.
 • Goede beplanting
  In de kwaliteit van beplanting zit veel verschil. Een frisse groene plant, die volop in bloei staat, dat wil toch iedereen? Wij leveren beplanting inclusief één jaar garantie!
 • Goed gazon
  Een echt groen gazon, zonder al teveel onkruid is wat elke hovenier en zijn klanten graag zien. Ook drainage is hierbij belangrijk. Het water dient immers goed weg te kunnen trekken. Maar ook na langere tijd droogte, willen we niet dat het gazon uitdroogt.
 • Afvoeren grond
  Ook wanneer er grond afgevoerd dient te worden, is dat bij ons geen problemen. Wij beschikken over de juiste materialen om dit voor je te regelen.
 • Vakmanschap
  De werkzaamheden rondom je tuin worden door onze hoveniers professioneel en vakkundig uitgevoerd.
 • Goed en duidelijk verhaal
  Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen! Zo voorkomen wij onduidelijkheid en weet jij waar je aan toe bent.

Zuideropgaande 50
7913TN Hollandscheveld
0621919236
info@tuinidbremer.nl
https://www.tuinidbremer.nl/

Contact TuinID Bremer