Greenspot Groenspecialisten

Greenspot Groenspecialisten ontwerpt tuinen , legt tuinen aan en onderhoud zowel particuliere als bedrijfstuinen. Alle voorkomende werkzaamheden zoals bestratingen, schuttingen, vijvers en beplantingen kunt u door ons laten verzorgen. Tevens zijn wij specialsiten in boomverzorging en dak- balkontuinen aanleggen en onderhouden. 

Wij zijn Greenspot Groenspecialisten uit Hoofddorp. Al meer dan 26 jaar zijn wij werkzaam in het groen. Wij leggen tuinen aan en renoveren zowel particuliere- als bedrijfstuinen. Om een goede inschatting te kunnen maken wij graag een afspraak om bij u langs om het werk met u door te spreken en te adviseren . Zo krijgt u een offerte op maat en geen schot voor de boeg. Ons uurtarief varieert van €. 35,00- €. 55,00 excl. BTW (onderhoud, aanleg/renovatie/dak en geveltuinen, boomverzorging)

Onze mensen zijn al lang werkzaam in tuinen en beheersen dan ook alle facetten van het vak ( zie website ) Naar aanleiding van ons gesprek zullen wij dan een op maat gesneden offerte toesturen .   Zo heeft u gegarandeerd een VHG ( Vereniging Hoveniers en Groenvoorzieners) gecertificeerde hovenier in de tuin (kwaliteit en vakmanschap) Desgewenst leveren wij ook complete ontwerpen met maten- en beplantingsplan.

Wij komen heel graag bij u langs om uw plannen goed door te spreken. Stuur even een reactie via onze site www.greenspottuin.nl/contact en wij bellen u voor een afspraak.

Kijk ook even op www.greenspottuin.nl om te zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet
André Prins
Greenspot Groenspecialisten Hoofddorp

Grebbebos 12
2134KV Hoofddorp
06-2266 0585
info@greenspottuin.nl
www.greenspottuin.nl

Contact Greenspot Groenspecialisten

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');