Spaansen Tuin- en Bestratingsmaterialen

Met tekenjetuin® schetst u in een handomdraai uw eigen droomtuin. Gratis en 100% compleet! Kies uw perceel en schets, selecteer, sleep, vergroot verklein en verplaats alle elementen die u een plekje wilt geven in uw tuin. 

Met tekenjetuin® schetst u in een handomdraai uw eigen droomtuin. Gratis en 100% compleet! Kies een plattegrond en schets, selecteer, sleep, vergroot, verklein en verplaats alle elementen die u een plekje in uw tuin wilt geven. Een speelgazon met zandbak en zonneterras? Of een siertuin met zwemvijver, buitenkeuken en loungebanken? Laat uw creativiteit rustig de vrije loop… de mogelijkheden van tekenjetuin® zijn bijna onbegrensd.

Wanneer u ingelogd bent, kunt u uw ontwerp zo lang bewaren en zo vaak bewerken als u wilt. Handig én leuk als u het wilt laten zien of voorleggen aan anderen! Maar ook gemakkelijk wanneer u het wilt bespreken met van Spaansen, Tuin- en bestratingsmaterialen voor een advies op maat, een offerte, ondersteuning en/of uitvoering.

Inloggen en uw ontwerp opslaan, biedt nóg een voordeel. Aan uw schets is meteen de stuklijst van uw tuinontwerp gekoppeld. Ook gratis! Zodra u het ontwerp en de stuklijst naar uw eigen computer download, kan de aanleg dus van start. Log daarom altijd in en profiteer maximaal van het gemak van tekenjetuin® . We zeiden het al: tekenjetuin® maakt tuinieren nóg leuker!

Vraag hier uw inlogcode aan!

Spaansen Tuin- en bestratingsmaterialen

Spaansen, divisie Tuin- en bestratingsmaterialen, is toonaangevend op het gebied van siertegels, betonstenen, tuinhout, bestratingzand en grind etc. De vestigingen in Winkel, Uitgeest en Hoorn beschikken over een groot showterras en opslagterrein. De showterrassen zijn echt een bezoekje waard en de grote opslagterreinen houden de belangrijkste artikelen in voorraad waardoor een snelle levering gegarandeerd is. De showroom van Winkel is de grootste van Noord-Holland.

Kom eens kijken bij onze showroom in Winkel, Uitgeest, of Hoorn !

Klik hier voor de adressen! 

Of kijk op onze website www.spaansen.nl 

Contact Spaansen Tuin- en Bestratingsmaterialen

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');